Testritten Storm Chaser van start in Paultons Park ondanks uitgestelde opening

Het Engelse pretpark Paultons Park zal in 2021 een volledig nieuw themagebied openen. In dit gebied, dat Tornado Springs heet, komen acht nieuwe attracties te staan. De grote blikvanger is de spinning coaster Storm Chaser. Ondanks dat de opening werd uitgesteld naar volgend jaar, zijn ondertussen de testritten op Storm Chaser van start gegaan.

 

In het Engelse Paultons Park blijft men werken aan de nieuwe themazone Tornado Springs, dat pas volgend jaar zal openen wegens het coronavirus. Je zal er Cyclonator kunnen ontdekken, een frisbee-attractie van 25 meter hoog. Het autoritje Al’s Auto Academy en twee vrijevaltorentjes Windmill Towers. Als laatste zullen er ook Buffalo Falls water raft ride en Trekking Tractors geopend worden.

De grote blikvanger is zonder twijfel Storm Chaser, een achtbaan met draaiende karretjes. Deze achtbaan werd geleverd door Mack Rides en heeft een hoogte van 20 meter. Een kleinere variant van dit type kan je terugvinden in Toverland met Dwervelwind. Ondertussen zijn de testritten op de rollercoaster van start gegaan.

 

Het volledige project kan je hier volgen.

 

Video: Parkerlebnis