Nieuwe look voor treintje Anaconda in Walygator Parc

De houten achtbaan van het Franse Walygator Parc ziet er weer wat anders uit dit seizoen. Het treintje dat over de baan dendert, kreeg een nieuw kleurtje. Voorheen was deze nog zwart met roze accenten, maar die roze kleur werd nu ingeruild.

 

Een van de grootste attracties in het Franse Walygator Parc is de houten achtbaan Anaconda. Deze achtbaan is meteen ook de oudste houten achtbaan van Frankrijk. De laatste jaren werd aan deze achtbaan heel hard gewerkt. Zo goed als de volledige track werd in stukken vervangen en de trein kreeg een nieuwe kleur.

Bij de eerste werkzaamheden kreeg de trein een nieuwe kleur. Men koos toen voor duidelijk roze accenten op een zwarte ondergrond. Dit jaar werd het roze ingeruild voor een opvallend groene kleur.

 

Anaconda

Anaconda was ooit de eerste moderne houten achtbaan van Frankrijk. Ze werd gebouwd door William Cobb en opende samen met het park, dat toen Big Bang Schtroumpf heette, in 1989. De achtbaan is 36 meter hoog, 1200 meter lang en behaalt een snelheid van 90 km/u.

 

 

Bron en foto: Walygator Parc