Geen heropening voor Carowinds in 2020

Het Amerikaanse pretpark Carowinds heeft besloten dit jaar niet meer te heropenen. Het park was sinds het begin van dit seizoen reeds volledig gesloten omwille van de coronacrisis en maakte daarom de keuze om pas volgend jaar terug te openen.

 

Carowinds heeft moeilijke knopen moeten doorhakken. Het park maakte bekend dat ze dit jaar niet meer zullen heropenen. Deze beslissing is het gevolg van de sluiting vanwege het coronavirus en de blijvende onzekerheid. Fans die al reeds een abonnement kochten, kunnen dit het volgend seizoen nog steeds gebruiken.

Carolina Harbor, het waterpark van Carowinds, zou dit jaar normaal gezien uitgebreid worden met een nieuwe glijbaantoren. Ook deze nieuwigheid zal hierdoor pas volgend jaar kunnen openen.

 

Boogie Board Racer

Zes glijders racen binnenkort tegen elkaar, doorheen deels overdekte simultane banen. Ze zullen vertrekken vanaf een hoogte van 19 meter, glijden doorheen een 360° bocht en proberen om zo snel mogelijk over de eindmeet te gaan.

 

 

Bron en foto: Carowinds