Technical Park onthult nieuwe familieattractie Flying Dutchmen

Met de Flying Dutchman heeft de Italiaanse fabrikant Technical Park een nieuwe familieattractie ontwikkeld. Deze attractie biedt een interactieve rit, waarbij je zelf deels kan bepalen hoe ze verloopt.

 

Wie plaats neemt in de nieuwe attractie, ontwikkeld door Technical Park, zal zelf de touwtjes in handen hebben. Men neemt plaats in een van de acht gondels, die plaats bieden aan zestien personen. Wanneer de attractie gaat draaien zweven de gondels in een cirkel, de hoogte van het zweven kan je zelf mee bepalen door te bewegen met de vleugels.

 

 

Er is gekozen voor de naam Flying Dutchman omdat een van de thema’s een piratenthema is. Naast dit ontwerp biedt Technical Park ook andere vormgevingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld een Afrikaans thema. De fabrikant zou alvast een eerste exemplaar in productie hebben, het is spannend afwachten welke bestemming deze zal hebben.

 

Bron en foto’s: Technical Park