Fotoalbum: Skyline Park – juli 2020

Op een warme zomerdag begin juli trokken Themeparkfreaks Sven en Jasper naar Skyline Park voor hun eerste bezoek. Het uitgebreide attractieaanbod, de algemene sfeer en uitzichten in het park vind je terug in onderstaande foto’s.

 

Een uurtje ten westen van München vinden we Skyline Park, een park met diepe roots in de kermiswereld. Onze eerste indruk was dan meteen ook verrassend positief, omdat we gewoon een hele hoop kermisattractie verwachtten zonder landscaping, thematisatie en sfeer. Zo zie je maar dat vooroordelen bijna nooit gegrond zijn. Het park is op te delen in twee grote delen: Het beboste ingangsgebied en de meer open vlaktes waar de nieuwere toevoegingen te vinden zijn met in het midden van het park een gigantisch maïsveld. Het park heeft een zeer uitgebreid attractieaanbod, gaande van kleine kindermolens naar kinderachtbanen, waterattracties, flatrides en de grote achtbanen. Voor ieder wat wils! En daarnaast had het park op vele plekken bomen, groen en schaduw te bieden, wat op een warme dag als vandaag zeker geen overbodige luxe was.