Fotoalbum: Movieland Park – juli 2020

Themeparkfreak Dries bezocht het Italiaanse Movieland Park. Dit park staat volledig in het teken van Hollywood en de bekende films. Je kan hier attracties vinden als de rondrit Magma Tour, die je meeneemt op een spectaculaire rit langsheen speciale effecten. Ook de attractie Kit Jet zorgt voor de nodige spanning. Hier neem je plaats in een speedboot. Ook de darkride U-571 maakt veel indruk. In deze kletsnatte simulator word je letterlijk ondergedompeld in de wereld van mariniers aan boord van een heuse duikboot. Waaghalzen kunnen ook plaatsnemen in Hollywood Tower Hotel. Deze vrijevaltoren is er eentje van de eerste generatie en zeer bijzonder. Voor sensatie zorgt ook de Suspended Boomerang Coaster Diabolika. Jammer genoeg sloot het park dit jaar haar thrillride TR-Machine en de Schwarzkopf achtbaan Brontojet. Gelukkig werd een nieuwe ruimtevaartzone geopend, met daarin een Shot Drop-toren en een simulator.