Fotoalbum: Erlebnispark Tripsdrill – juli 2020

Het Duitse Erlebnispark Tripsdrill pakt dit seizoen uit met maar liefst twee nieuwe achtbanen. Twee extra redenen dus om het park een nieuw bezoek te brengen. Daarom stopten Themeparkfreaks Sven en Jasper tijdens hun Duitse roadtrip ook in Cleebronn.

 

Het super charmante Tripsdrill had reeds sinds mijn eerste bezoek een leuke nasmaak nagelaten en na vier jaar was het tijd om nog eens terug te gaan. Het groene hart met de gezellige Duitse sfeer en de grote open vlakten met de grote attracties als Mammut en Karacho zorgen voor een perfecte afwisselende mix van thrill en ontspanning. En uiteraard de grootste reden voor ons waren de twee nieuwe achtbanen Volldampf en Hals-über-Kopf, de nieuwe Vekoma-achtbanen die strategisch langs de andere kant van het park gelegen zijn om de menigte wat meer te spreiden doorheen de dag. Ons volledige oordeel over deze twee banen kan u hier lezen.