Fotoalbum: Bayern-Park – juni 2020

Op een zonovergoten zomerdag in juni brachten Themeparkfreaks Sven en Jasper en bezoekje aan het Zuid-Duitse Bayern-Park. Een bloemlezing van hun attractieaanbod, inclusief de nieuwe vrijevaltoren Voltrum en de algemene indrukken van het park vind je terug in onderstaand fotoverslag.

 

De eerste indruk van Bayern-Park is vooral de gezonde mix van attracties, groenaanleg, speeltuinen en rustige gebieden. Zo heeft het park niet alleen attracties voor jong en oud, maar ook een dicht bos met enkele dieren aan de rand van het park waar het heerlijk rustig vertoeven is op een warme en drukke dag. Ook al is het park eerder familie-georiënteerd, is er toch een redelijk thrillaanbod aanwezig met onder andere de nieuwe vrijevaltoren Voltrum, een Sky Fly attractie en de intense lanceerachtbaan Freischütz. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan familieattracties met twee familieachtbanen, een shooter-darkride, waterattracties, twee bobsleebanen en verschillende molentjes.