Walibi Belgium verkoopt opnieuw abonnementen

Op de site van Walibi Belgium zijn er opnieuw abonnementen beschikbaar. De abonnementen zijn geldig tot aan het einde van het seizoen. Kortingen voor andere parken maken geen deel uit van de aanbieding.

 

Door de verplichte reservering vooraf en de verscheidende andere coronamaatregelen besliste Walibi om de verkoop van abonnementen tijdelijk op te schorten. Aan die onderbreking is er nu een einde gekomen. Het park verkoopt opnieuw abonnementen voor dit seizoen. Verder vertelde het park eerder in een nieuwsuitzending dat weldra de kassa’s kunnen heropenen en reserveren niet meer noodzakelijk zal zijn.

Een abonnement voor Walibi, dat geldig is tot 8 november 2020, kost 50 euro. Hierbij is toegang tot Halloween inbegrepen. Een parkeerticket of een kaartje voor Aqualibi dient nog apart aangekocht te worden. Daarnaast zijn er geen kortingen voor andere parken beschikbaar. De huidige reglementen voor een eerder aangekochte Let’s Go Pass zijn te vinden op de website van Walibi.

Verder heeft het park momenteel ook een promo lopen. Een midweekticket kost op dit moment 29 euro. Het speciale ticket is geldig van maandag tot vrijdag, van 13/07 t.e.m. 24/07. Een reservatie blijft in alle gevallen verplicht.

Op de site van zusterpark Bellewaerde worden op dit moment nog geen abonnementen opnieuw aangeboden.