Untamed bekroond met 3 awards!

Afgelopen donderdag zijn in het Belgische pretpark Bellewaerde de jaarlijkse Diamond Themepark Awards uitgereikt. Untamed is de grote winnaar geworden! Voor deze 10e editie was Walibi Holland genomineerd voor 7 awards. In totaal won Walibi Holland 4 awards, waarvan er maar liefst 3 voor Untamed waren! Check snel welke awards ze allemaal gewonnen hebben:
 
 
In de categorie “Beste achtbaan Nederland / België” waren zowel Goliath als Untamed genomineerd. De nieuwste ride Untamed ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor!
 
 
Untamed was ook genomineerd in de categorie “Beste nieuwkomer van 2019 in Europa”. Ook hier kwam Untamed als winnaar uit de bus!
 
 
Net als de afgelopen jaren was Halloween Fright Nights genomineerd in de categorie “Beste Halloween evenement in Nederland”. En – net als afgelopen jaren – werd Walibi Holland beloond voor het harde werken.
 
 
De e-Award werd ook in de wacht gesleept door Walibi Holland. In deze 9-delige serie namen ze kijkers mee in het bouwproces van Untamed. De populariteit van de serie was ongekend: de negen afleveringen werden bijna 500.000 keer bekeken!