Plopsaqua De Panne de hele zomervakantie open tot 21u

Plopsaqua De Panne, het waterpretpark dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt, past haar openingstijden aan. Vanaf zaterdag 11 juli wordt er dagelijks een extra shift van 18u tot 21u toegevoegd. Zo zal het park gedurende de volledige zomervakantie tot 21u open blijven.

“Om de veiligheid van elke bezoeker en onze medewerkers te garanderen, willen we de capaciteit per shift zo laag mogelijk houden, maar gezien de enorme vraag, hebben we beslist om de openingstijden met een extra shift uit te breiden.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Op die manier geven we iedereen de kans om op zijn of haar gewenste moment te komen zwemmen.”, besluit Van den Kerkhof.

Reservatie verplicht

Bezoekers worden gevraagd om op voorhand hun tickets online op datum te reserveren, om de maximumcapaciteit te allen tijde te respecteren. Ze kunnen de keuze maken tussen een ochtendshift (10u tot 14u), middagshift (14u tot 18u) of avondshift (18u tot 21u). Een toegangsticket voor de ochtend- en middagshift kost 19 euro. Voor de avondshift betaalt men 16,50 euro.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is elke dag van 10u tot 18u geopend. Op woensdagen en zaterdagen, vanaf 15 juli, wordt ook daar een extra shift van 18u tot 22u ingevoerd. Reservatie online op datum is ook noodzakelijk.

Tickets en informatie over hoe je veilig naar Plopsaqua De Panne kan, vind je via https://www.plopsaqua.be/nl/veilig-naar-plopsaqua-de-panne-vragen-en-antwoorden