Fotoalbum: E-World – juni 2019

Nu de parken weer heropenden na de corona crisis, hebben we nog niet veel recente fotoalbums, maar blikken we graag terug naar vorig jaar toen Jos en Simon op reis waren in Zuid-Korea. Ze bezochten daar heel wat culturele plaatsen, maar natuurlijk mochten de pretparken ook niet ontbreken. Heel wat grote parken alsook de kleintjes werden niet overgeslagen!

 

E-World:

E-World is gelegen in Taegu in Zuid-Korea. Het park telt 4 rollercoasters. Boomerang is de gekende shuttle coaster van Vekoma die de bezoekers 3 maal voorwaarts en 3 maal achterwaarts overkop laat gaan. Camel Back is een grote familiecoaster van Meisho Amusement Machines en Hurricane is een achtbaan met drie inversies. Tot slot hebben we nog Magic Castle, een kinderachtbaan van EOS.

Voorts heeft het pretpark nog een kasteeltje, een schommelschip, spookhuis, top spin, een zeldzame flic flac attractie, botsauto’s, een carrousel en een log flume. Maar ook een spectaculaire vrijevaltoren is er aanwezig. Met de uitkijktoren krijg je een prachtig zicht over het hele park en de weide omgeving.