Burgers’ Zoo presenteert nieuwe zomerserie

Burgers’ Zoo presenteert een nieuwe zomerserie met hoofdrollen voor het populaire kinderduo Zoë & Silos. Twaalf afleveringen lang nemen de musical- en televisiesterren het tegen elkaar op in de educatieve ‘Zomerchallenge’. Elke aflevering staat kennis van de dierenwereld centraal en komen Zoë & Silos telkens voor nieuwe, prikkelende uitdagingen te staan. Iedere vrijdag komt een nieuwe aflevering online op het eigen YouTube-kanaal youtube.com/zoesilos
 
 
Enthousiasme, plezier en educatie
Samen met Mira Meijer heeft videoproducent Ruben Huis in ’t Veld de nieuwe serie ‘Zomerchallenge’ gescript, geregisseerd en gefilmd. “De twaalf afleveringen zijn met heel veel enthousiasme en plezier gemaakt, waarbij educatie altijd centraal heeft gestaan”, aldus Huis in ’t Veld. “Educatiemedewerkster Marianne Blom speelt een belangrijke rol in de serie, waarbij zij optreedt als spelleidster en Zoë & Silos bovendien extra tekst en uitleg geeft over de dierenwereld. Zo levert elke aflevering niet alleen een spannende competitie tussen Zoë & Silos op, maar leert de kijker spelenderwijs stiekem een hoop over dieren en natuur.”
 
Musicals, televisieserie en eigen YouTube-kanaal
Zoë is een enthousiast meisje dat alles over dieren weet en later graag dierverzorger wil worden. Silos loopt als dierverzorger stage in Burgers’ Zoo, terwijl zijn vader parkranger in Belize is. Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment hebben diverse verhaallijnen rond het populaire kinderduo uitgewerkt in vier verschillende musicals (Deep Ocean Monsters, de Desert Musical, de Mangrove Musical en de Bush Musical), een tiendelige televisieserie én vijftien videoclips (liedjes). Zoë & Silos hebben een eigen YouTube-kanaal youtube.com/zoesilos waar deze zomer ook alle twaalf nieuwe afleveringen op te zien zijn.