Belgische kust pakt uit met gigantisch reuzenrad

40 meter boven strand en zee genieten van een oogverblindend uitzicht? Het kan in de Belgische badplaats Blankenberge door middel van een 40 meter hoog reuzenrad dat er gebouwd werd. Een ritje maken kan nog tot 13 september.

 

Wie op vakantie gaat naar Blankenberge aan de Belgische kust krijgt de kans om in te stappen in een 40 meter hoog reuzenrad dat uitzicht brengt over de haven, zeedijk, strand en zee.

Schepen van middenstand, Benny Herpoel, van Blankenberge reageert in Het Laatste Nieuws: “Het staat garant voor een schitterend 360 graden uitzicht over de haven en de binnenstad, het past in ons spreidingsplan om de centrumstraten deze zomer te ontlasten van grote drukte. Mensen die naar de westelijke kant van onze stad komen zullen alvast niet ontgoocheld zijn. Het reuzenrad komt vlakbij een pop-upcafé en het overzetbootje dat de bezoeker van de ene kant van de haven naar de andere brengt. Daar zullen de vele handelszaken in de buurt sowieso een graantje van mee kunnen pikken.”

Mensen als mieren bekijken kan van 1 juli tot 13 september 2020 vlakbij het pop-upcafé van het welbekende programma De Mol.

 

 

Bron: HLN