Fotoalbums: Freizeit-Land Geiselwind en Greuther Keller – juli 2020

Freizeit-Land Geiselwind – juni 2020

 

Op een warme zaterdag in juni trokken Themeparkfreaks Sven en Jasper naar het Duitse Freizeit-Land Geiselwind voor hun eerste bezoek ooit. Herbeleef hun bezoek in dit fotoverslag.

Het park probeert de laatste jaren zijn kermisverleden steeds verder achter zich te laten met het toevoegen van meer thema georiënteerde gebieden of door middel van random thematische elementen te plaatsen rond hun al bestaande attracties. Daarnaast is het park het thuis van zes verschillende achtbanen: een standaard Boomerang, een oude Mack Rides Powered Coaster, kermiscoasters Cobra en Doggy Dog en twee achtbanen van Zierer: een unieke spinning coaster en een Hell Diver. De ene baan was al wat beter dan de andere, Cobra was een rammelbak. Ook heeft het park nog een redelijke collectie flatrides en een hele reeks kinder- en familieattracties. Snuif de sfeer van onze dag op via

onderstaande foto’s.

Greuther Keller – juni 2020

 

Op een steenworp afstand van Freizeit-Land Geiselwind bevindt zich nog een restaurant/biergarten genaamd Greuther Keller, waar ook een kleinschalige Alpine Coaster en Snow-Tubing attractie te vinden zijn.

De Alpine Coaster van Greuther Keller is niets om naar huis te schrijven, maar het is toch een leuke stop om even de beentjes te strekken en iets te drinken. Met een lengte van slechts 360 meter is de baan zelfs aan de korte kant, maar dat vertaalt zich dan ook in de prijs van een ritje: € 1,5. Ook is er een Snow Tubing ramp te vinden, voor dezelfde prijs.