Tijdelijk Duits pretpark DüsselLand maakt attracties bekend

Van 26 juni tot en met 26 juli 2020 is er in de Duitse stad Düsseldorf een tijdelijk pretpark te vinden met DüsselLand. DüsselLand werd bedacht door de exploitant Oscar Bruch en zal onderdak bieden aan heel wat attracties van verschillende kermisfamilies. Ondertussen is de attractielijst bekendgemaakt, een van de blikvangers wordt Alpina Bahn, een zeer grote mobiele achtbaan.

 

Vanaf 26 juni zullen meer dan 20 attracties en meer dan 10 snack- en eetkramen op het buitenterrein van Düsseldorf opgesteld worden. Daar blijven ze een volledige maand staan tot en met 26 juli 2020. DüsselLand zal een strikte toegangscontrole bevatten die er voor moet zorgen dat het pretpark coronavriendelijk kan opereren.

Toegang tot DüsselLand is alleen mogelijk via de noordelijke ingang van de beurs. Bezoekers moeten vooraf kaartjes kopen die gekoppeld zijn aan een bepaalde periode van het bezoek. Tickets kosten 8 euro in de week en 10 euro in het weekend. De inkomsten worden alleen gebruikt om de hoge kosten te dekken die nodig zijn om de veiligheidsmaatregelen te kunnen uitvoeren en garanderen.

Elke bezoeker krijgt dan twee en een half uur de tijd om gebruik te maken van de attracties en het culinaire aanbod. De attractie zelf zullen de bezoekers lokken met sterk verlaagde prijzen om zo de toegangsprijs te compenseren. De afstandsregel van 1,5 meter geldt uiteraard ook in DüsselLand. 

Tickets voor het tijdelijke pretpark zijn beschikbaar op de website www.duesselland.de. De geplande openingstijden zijn in de week tussen 13.00 en 21.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 21.30 uur en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Alpina Bahn – Bruch (Achtbaan)

Wilde Maus – Barth (Achtbaan)

Auf Manitus Spuren – Heitmann/Schneider (Wildwaterbaan)

Break Dance – Bruch (Break Dance)

Musik Express – Schoeneseifen (Music Express)

Octopussy – Markmann (Polyp)

Wellenflug – Hanstein (Zweefmolen)

High Impress – Oberschelp (Contact)

Bellevue – Bruch (Reuzenrad)

Flip Fly – Clauß (Schommel)

Fighter – Bruch (Propeller)

 

Down Town – Hofmann (Funhouse)

Villa Wahnsinn – von Olnhausen (Funhouse)

Viva Cuba – Hartmann (Funhouse)

Kristall Palast – Sturm (Glazen Doolhof)

Geisterstadt – Fellerhoff (Spookhuis)

Diamond – Hartkopf-Osselmann (Botsauto’s)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: DusselLand 

Foto: Oscar Bruch