Fotoalbum: Frontier City – juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Frontier City is een Amerikaans pretpark gelegen in Oklahoma City en werd geopend in 1958. De belangrijkste achtbaan van het park is Silver Bullet, een Looping Star van Schwarzkopf, die in de jaren zeventig nog rondreisde op de Duitse kermissen.

Diamond Back is een gelanceerde shuttle loop van Arrow Dynamics zoals Revolution in het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach. Wildcat is dan weer een houten achtbaan van de National Amusement Device Company die geopend werd in 1991 maar al sinds de jaren zestig zijn rondjes maakte in Fairyland Park. Steel Lasso is een Suspended Family Coaster van Vekoma en Wild Kitty is een Kiddie Coaster van Allan Herschell Company.

Bij het pretpark is er nog een grote opslagplaats waar allerhande onderdelen liggen van oude attracties. Rudy had geluk om tijdens zijn bezoek hier een kijkje te mogen nemen. Dit kan je ook zien op foto’s.