Summer Feelings in Toverland: extra lang geopend en zomers entertainment

Toverland is van 11 juli tot en met 23 augustus elke dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen dan extra lang genieten van de zomerse sfeer, spectaculaire attracties en verrassend entertainment. Ook worden dagelijks een tweetal spetterende shows gepresenteerd. Bezoekers dienen voorafgaand aan hun bezoek tickets te reserveren via de website van Toverland. Naast dagtickets zijn er ook speciale Siësta-tickets te verkrijgen die vanaf 16.00 uur toegang geven tot het park. Op 4 en 10 juli viert Toverland de start van de zomer met een tweetal exclusieve Magic Member Nights voor haar abonnementhouders.

 

“Tijdens Summer Feelings is er in Toverland extra veel te beleven”, vertelt Janou Gelissen, creatief- en commercieel adviseur. “Doordat we elke dag extra lang geopend zijn kunnen onze bezoekers nog vaker genieten van hun favoriete attracties. Ook zorgen we voor verrassend entertainment, sfeervolle muziek, spannende shows en heerlijke lekkernijen in een zomerse sfeer. The summer is magic!”

 

Spetterende shows

Entreegebied Port Laguna wordt deze zomer omgetoverd tot showlocatie. Vanaf 11 juli wordt de nieuwe charactershow ‘Toos en Morrel gaan op vakantie’ gepresenteerd. In deze vrolijke show beleven Toos en Morrel een spannend avontuur vol magie. Ook keert van 11 juli t/m 30 augustus de populaire duikshow ‘The Battle of Port Laguna’ terug. In deze show, die zich afspeelt op een aangespoeld schip, staan stunts, spektakel en speciale effecten centraal. Het hoogtepunt van de show is een dodemansduik van maar liefst 25 meter.

 

Magic Member Nights

Voor de abonnementhouders van Toverland worden op zaterdag 4 juli en vrijdag 10 juli de speciale Magic Member Nights georganiseerd. Toverland is dan van 19.00 tot 23.00 uur exclusief geopend voor haar ‘Magic Members’. Zo kunnen de abonnementhouders ook van het attractiepark genieten in de avonduren.

 

Tickets

In verband met de beperkte dagcapaciteit dienen bezoekers hun tickets voor Toverland van tevoren online te reserveren. Dagtickets voor de zomervakantie kosten € 35,- per stuk. Daarnaast zijn er speciale Sïesta-tickets verkrijgbaar voor € 25,- per stuk. Deze tickets geven toegang tot Toverland van 16.00 tot 21.00 uur. Bezoekers die minimaal 7 dagen vóór de bezoekdatum een ticket bestellen, ontvangen tot € 7,- korting per ticket. Bij bestellingen die 0 – 6 dagen van tevoren plaatsvinden geldt een korting tot € 2,-. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Toverland.

 

Veilig Samen Uit

Toverland heeft extra maatregelen getroffen ter bestrijding van het coronavirus. Via toverland.com/veiligsamenuit vinden bezoekers alle richtlijnen voor een magische en veilige dag in het attractiepark. Het reguliere zomerevenement, de Midzomeravonden, vindt dit jaar helaas niet plaats, aangezien de gewenste kwaliteit van dit evenement vanwege de richtlijnen niet gegarandeerd kan worden. Met het nieuwe zomerconcept Summer Feelings biedt Toverland een kwalitatieve vervanger. Toverland is klaar om haar bezoekers een betoverende zomer te bezorgen.