Fotoalbum: Fun Spot America Kissimmee – juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Fun Spot America Kissimmee:

Er zijn drie Fun Spot America pretparken, maar deze keer nemen we jullie mee naar het park in Kissimmee in de Amerikaanse staat Florida. Het park heeft 4 rollercoasters en heel wat thrillrides maar staat vooral bekend om haar houten achtbaan Mine Blower die in 2017 opende. Dit is een rollercoaster gebouwd door de Gravity Group en een van de weinige houten achtbanen in de wereld die overkop gaat.

Verder heb je nog de Sky Sled, Headrush 360, Hot Seat en Screamer. Ook de verschillende grote kartbanen met verdiepingen mogen niet vergeten worden! Alle attracties zijn individueel te betalen waardoor je een bezoekje zo goedkoop of duur kunt maken als je zelf wenst.