Fotoalbum: Carowinds – juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Carowinds:

Carowinds is een pretpark gelegen in Charlotte en bevindt zich zowel de staten Noord-Carolina als Zuid-Carolina in de Verenigde Staten Van Amerika. Het park biedt heel wat spectaculaire rollercoasters aan zoals Fury 325, een Giga Coaster van B&M die geopend werd in 2015. Deze heeft een hoogte van 99,1 meter en bereikt een snelheid van 152,9 km/u!

Intimidator is een Hyper Coaster die eveneens gebouwd werd door B&M. Deze rollercoaster is 70,7 meter hoog en bereikt een snelheid van 120,7 km/u. Met Nighthawk hebben ze een Flying Coaster van Vekoma in huis die 5 inversies telt. Afterburn is dan weer een Custom Inverted Coaster van B&M.

Vortex is een Stand-Up Coaster van B&M en Carolina Cyclone is een oude looping coaster van Arrow Dynamics. Hurler is de houten achtbaan van het park. In totaal heeft Carowinds 14 rollercoasters in haar park staan. Er is ook een waterpark aan verbonden.