Extra tijdelijke attracties voor Eifelpark

Het Duitse pret- en dierenpark Eifelpark maakte een tijdje geleden al bekend twee nieuwe attracties te openen dit jaar in de vorm van een kleine en grote vrijevaltoren. Daar zullen nog twee tijdelijke attracties bijkomen. Het park zal namelijk ook tot eind augustus een Star Flyer en Breakdance openen.

 

Eifelpark pakt dit jaar uit met twee nieuwe vaste attracties. Allereerst opent de kleine vrijevaltoren Krähennest. Deze is 14 meter hoog en er zal plaats zijn voor 10 personen. De Duitse constructeur Zierer stond in voor de bouw. Als tweede vrijeval attractie kan men plaatsnemen in Graviator. Deze zal gegarandeerd voor de nodige thrill zorgen. De toren heeft een hoogte van 80 meter en de gondel zal 360° graden draaien en zo voor een prachtig uitzicht over de streek zorgen. De Australisch-Oostenrijkse fabrikant Funtime stond in voor de bouw van de nieuwigheid.

 

Twee tijdelijke extra’s

De eigenaar van het park Alexander Goetzke is tevens ook foorkramer en plaatst twee van zijn attracties tijdelijk in het park. Deze zullen hier blijven staan tot 16 augustus. Het gaat in de eerste plaats om Breakdance, welke geen onbekende is voor het park, want ooit stond deze hier al.

Verder zal de Starflyer Jules Verne Tower opgesteld worden in het park. Deze Star Flyer is 80 meter hoog en werd gebouwd door Funtime.

 

 

Bron en foto: Eifelpark