Werkzaamheden nieuwe achtbaan vergevorderd bij Schwaben Park

In het Duitse pretpark Schwaben Park gaan de werkzaamheden aan de nieuwe achtbaan Hummel Brummel ondanks de corona crisis onverhinderd verder. Deze Wie-Flyer, gebouwd door Wiegand, is bijna volledig opgebouwd.

 

De nieuwe achtbaan Hummel Brummel wordt in hoog tempo opgebouwd in het Duitse Schwaben Park. Uit een filmpje blijkt dat de supports al rechtop staan en de track voor meer dan de helft geïnstalleerd is.

 

 

Hummel Brummel:

Hummel Brummel is een achtbaan van het type Wie-Flyer, gebouwd door Wiegand. Bij het type Wie-Flyer hang je in een gondel onder de achtbaanrail. In de gondel is telkens plaats voor twee personen. De gondel wordt over de gehele lengte van het parcours elektrisch aangedreven. In de bochten zwiert de gondel naar buiten om het vlieggevoel te versterken. De nieuwe baan wordt op een locatie vlak voor Wilde Hilde gebouwd en krijgt een lengte van 500 meter. De aanstekelijke muziek werd gecomponeerd door IMAScore.

 

Bron en foto: Schwaben Park