Werkzaamheden uitbreiding Wickie-zone volop bezig bij Holiday Park

In het Duitse Holiday Park wordt deze dagen hard gewerkt aan vernieuwingen en uitbreidingen. Zo wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwde Rapid River Dino Splash en gingen de werkzaamheden aan de de Wickie zone ook van start.

 

Terwijl Holiday Park jammer genoeg nog gesloten moet blijven vanwege de coronacrisis, zitten de bouwvakkers er alvast niet stil. Zo wordt de hand gelegd aan de Rapid River, die vanaf dit jaar door het leven zal gaan als Dino Splash.

 

Maar dat is niet de enige werf in het park. Op de locatie van de oude Wilde Muis achtbaan Holly’s Wilde Autofarth wordt een uitbreiding van het Wickie gebied gebouwd, het wordt een kleurrijk dropje zoals we dat ook kennen uit Plopsaland De Panne. Hier zullen twee nieuwe attracties openen, een Disk’O Coaster en een Splash Battle. Verder zal een draaimolen verplaatst worden binnen het park om de zone af te werken. De opening hiervan is gepland voor 2021. Steve van de Kerkhof deelde een bouwfoto die de vooruitgang toont van de werkzaamheden.

 

 

 

Bron: Holiday Park

Foto’s: Steve van den Kerkhof, Holiday Park