Spectaculaire vrijevaltoren in de maak voor Eifelpark

Het Duitse dieren- en pretpark Eifelpark zal dit jaar uitpakken met twee vrijevaltorens. Zo komt er een kleine exemplaar voor de jongere bezoekers, gebouwd door Zierer, maar de grote nieuwigheid is net wat hoger. De Australisch-Oostenrijkse fabrikant Funtime staat in voor de bouw van de nieuwigheid. De eerste foto’s van de toren in fabricage werden onlangs gedeeld.

 

Duitsland krijgt er volgend jaar niet één, maar twee grote droptorens bij. Naast de nieuwe Voltrum van Bayern-Park maakt ook Eifelpark zich op voor dit type attractie. Deze zal gegarandeerd voor de nodige thrill zorgen.

De toren die het park laat bouwen wordt 80 meter hoog. De gondel zal 360° graden kunnen draaien en zal zo voor een prachtig uitzicht over de streek zorgen. De Australisch-Oostenrijkse fabrikant Funtime staat in voor de bouw van de nieuwigheid. Deze fabrikant deelde onlangs deze foto’s van de fabricage.

 

Wanneer het park het winterseizoen in gaat, zal de toren ook over de kermissen reizen, daarom koos men voor een mobiel exemplaar.

 

Bron Eifelpark

Foto’s: Funtime