Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren

Op vrijdag 29 mei 2020 zal Plopsa Indoor Coevorden weer geopend zijn voor publiek. Dit besluit is in overleg met de Veiligheidsregio Drenthe genomen nadat Plopsa de afgelopen periode hard heeft gewerkt om het park weer op een veilige manier toegankelijk te kunnen maken voor jong en oud. Hierbij volgt Plopsa de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘Veilig Samen Uit’ van Club van Elf en Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, met bijkomende informatievoorzieningen, extra hygiënemaatregelen en de anderhalve meter afstand tussen de huishoudens. Daarbij zal Plopsa Indoor Coevorden een aangepaste bezoekerscapaciteit en verplichte online reservatie hanteren.

 

“Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit,”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Met de extra genomen maatregelen zijn wij ervan overtuigd dat wij onze gasten ook in deze tijd een veilig maar ook zeker een gezellig dagje Plopsa Indoor Coevorden kunnen bieden.” Gezinnen en huishoudens worden vooraf gevraagd om online hun kaarten te reserveren, aangezien het park een beperkt aantal bezoekers binnenlaat. “We starten de eerste weken met een héél beperkte capaciteit om te kijken of alles goed verloopt. Daarna bouwen we geleidelijk op, maar gedurende de hele zomer zal de capaciteit wel beperkt blijven. Het is dus zeker aangeraden om voor je bezoek snel je ticket te reserveren.” besluit Van den Kerkhof.

 

Maatregelen

Naast de beperkte bezoekerscapaciteit en het verplichte online reserveren worden ook de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘Veilig Samen Uit’ van Club van Elf en Nederlandse Vereniging van Dierentuinen goed in acht genomen. Het park heeft verscheidende centrale desinfectiestations geplaatst en contactpunten zoals attracties zullen regelmatig grondig gereinigd worden. Duidelijke en voldoende instructies en informatievoorzieningen zoals borden en markeringen op de grond zullen ervoor zorgen dat de bezoekers de maatregelen duidelijk kunnen opvolgen.

Ter voorbereiding op een dagje Plopsa Indoor Coevorden communiceert het park alle informatie via hun website. Via de website is het mogelijk om online tickets op datum te reserveren. Ook voor abonnementhouders geldt dat zij hun bezoek van tevoren dienen te reserveren. Zo zal er voor de online reservering op de website drie opties getoond worden met ‘ik heb nog geen ticket’, ‘ik heb een ticket en wil reserveren’ en ‘ik heb een abonnement’. Abonnementen en tickets die tijdens de sluitingsperiode zijn te komen vervallen, zijn automatisch verlengd. Ook informatie zoals openingstijden en tarieven kan men vinden op de website. Met de ‘veilig naar Plopsa Indoor Coevorden’-maatregelen kan de bezoeker zich helemaal voorbereiden op een veilig en gezellig dagje uit.

 

Tickets en informatie over hoe je veilig naar Plopsa Indoor Coevorden kan, vind je via https://www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl/veilig-naar-plopsa-indoor-coevorden-alle-informatie​