Opening spectaculaire glijbaan AquaMagis uitgesteld

Het lijkt erop dat het coronavirus voor nog meer teleurstelling zorgt. Het Duitse waterpark AquaMagis zou in 2021 uitbreiden met een nieuwe spectaculaire glijbaan.  Zwemmers zullen nog even geduld moeten hebben om de glijbaan te bestrijden.

 

2021 zou voor het Duitse zwemparadijs AquaMagis, dat bekendstaat voor unieke glijbanen, een belangrijk jaar zijn. Het park zou uitbreiden met een Klarer Kamikaze glijbaan in het buitengebied. Een zeer steile glijbaan die tevens de hoogste Kamikaze zou worden van Duitsland. Het beklimmen van 106 treden en 120% steil afdalen lukt pas in 2022, een jaar later dan gepland.

 

Eerste aqua-loopingglijbaan van Duitsland

Het zwembad in het Duitse Plettenberg, nabij Düsseldorf, is geen onbekend bad binnen de Europese grenzen. Het staat bekend voor haar eerste aqua-loopingglijbaan van Duitsland. Een echte highlight van het park is het prachtige uitzicht over Sauerland vanuit de sauna’s.

 

 

Bron en foto’s: AquaMagis