Monde Sauvage zet abonnement in de solden

Het Belgische safaripark Monde Sauvage biedt tot het einde van de COVID-19 crisis het abonnement aan een spotprijs aan. Dit abonnement geeft je toegang tot het park eens het weer heropent. Maar biedt ook een hele waaier aan voordelen aan in andere parken.

 

Wie nog een bezoekje gepland heeft aan het Belgische safaripark Monde Sauvage kan een gouden slag slaan bij het nemen van een abonnement. Dit abonnement kost momenteel 20 euro tot aan het einde van de corona crisis. Dat is al minder dan een normaal toegangsticket je zou kosten en je kunt er de rest van het seizoen mee naar het park. Natuurlijk is het voorlopig nog afwachten wanneer dit seizoen begint en hoe lang het nog kan duren. De vroegste heropeningsdatum is momenteel 8 juni.

Maar die goedkope toegang is niet het enige dat je uit dit abonnement kan halen. Men krijgt ook tal van kortingen op andere parken.

 

50% korting bij: Bobbejaanland, Phantasialand, Bokrijk, Cosmodrome, Harry Malter, Pakawi Park, Source Orama, Sealife Blankenberge

40% korting bij: alle Plopsa-parken, Boudewijn Seapark, Eifelpark, Walibi Belgium, Bellewaerde

25% korting bij: MosAqua

20% korting bij: Toverland

€ 4,- korting bij: Efteling

 

Wie dus van plan is om meerdere parken te bezoeken kan met dit abonnement heel wat euro’s uitsparen. Het abonnement kan hier besteld worden.

 

 

Bron en foto: Monde Sauvage