Majaland Kownaty test nieuwe attracties

Bij het Poolse Plopsa park, Majaland Kownaty, werd er ondanks de coronacrisis volop gebouwd aan een nieuwe buitenzone. Deze zone staat in het teken van het figuurtje Wickie de Viking. Er zal hier een Splash Battle en een Disk’O Coaster geopend worden. Ondertussen is de zone bijna klaar en worden de attracties volop getest.

 

In een filmpje dat Majaland Kownaty onlangs deelde op haar Facebookpagina kunnen we zien hoe de nieuwe Wickie zone tot leven komt. Deze zone zal later dit jaar geopend worden, wanneer het park opnieuw mag openen na de coronacrisis.

 

 

In de zone zullen twee nieuwe attracties te vinden zijn. Zo zal er een Disk’O Coaster gebouwd worden van de Italiaanse fabrikant Zamperla, die gelijkaardig zal zijn aan de Grote Golf in Plopsaland De Panne. Daarnaast komt er ook een Splash Battle zoals we deze kennen van Wickie The Battle in Plopsaland De Panne, de attractie zal gebouwd worden door het Duitse Mack Rides.

Ook in Holiday Park in het Duitse Hassloch wordt momenteel een gelijkaardige zone opgetrokken, welke volgend jaar geopend zal worden.

 

Bron en foto: Majaland Kownaty