Fotoverslag: Op wereldreis naar Lihpao Land in Taiwan

In deze tijden van corona, waar internationaal reizen niet meer zo vanzelfsprekend is, kijken we graag terug naar tijden waarin dit nog wel de normaalste zaak van de wereld was. We maakten van de lockdown gebruik om ons parkoverzicht verder uit te breiden naar meer dan 500 verschillende parken, verspreid over meer dan 30 landen wereldwijd.

 

Vandaag keren we terug in de tijd. We volgen Zolex Robin mee op reis door Taiwan. Ditmaal bezoeken we het Lihpao Land Resort waar Discovery World gelegen is. De naam Discovery World zal je waarschijnlijk niet bekend in de oren klinken, maar Gravity Max doet dat waarschijnlijk wel.

Gravity Max is een van de meest spectaculaire rollercoasters ter wereld. Het was vijftien jaar lang de enige Tilt Coaster ter wereld. Je zal ongetwijfeld al wel eens een filmpje van deze baan gezien hebben op sociale media en gedacht hebben: “dit wil ik ooit in mijn leven gedaan hebben”.

Helaas staat deze achtbaan in het verre in Taiwan, wat het nu niet bepaald makkelijk maakt om er een ritje op te maken. Zolex Robin is echter wel een van de gelukkigen die er geraakt is en hij bracht leuke foto’s mee.