Kinderpretpark Julianatoren weer geopend

Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij Kinderpretpark Julianatoren. In goed overleg met de gemeente en Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland heeft Kinderpretpark Julianatoren besloten om het pretpark gecontroleerd en gedoseerd open te stellen vanaf 21 mei tot 2 juni 2020. Het reguliere seizoen van Kinderpretpark Julianatoren loopt vervolgens vanaf 2 juni tot en met 31 oktober 2020 waarbij we op alle dagen geopend zijn, dit in tegenstelling tot voorgaande jaren.

 

Stapsgewijs en gedoseerd open vanaf 21 mei 2020
Omdat we een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, vindt de openstelling van het pretpark plaats in drie fases waarin we toewerken naar dit maximum aantal bezoekers. Zo kan iedereen wennen aan een nieuwe werkwijze en kunnen, waar nodig, de laatste puntjes op de i gezet worden.

 

Fase 1: alleen abonnementhouders
Vanaf 21 tot 26 mei 2020 hebben alleen onze abonnementhouders toegang tot het pretpark. Al onze  abonnementhouders krijgen een mail met uitleg hoe te reserveren.

 

Fase 2: alleen abonnementhouders en mensen in het bezit van een Julianatorensite-ticket
Vanaf 26 mei 2020 voegen wij de mensen die in het bezit zijn van een ticket, welke op onze site is aangeschaft, aan de groep abonnementhouders toe.

 

Fase 3: iedereen in het bezit van een geldig toegangsbewijs
De groep van fase 1 en 2 wordt uitgebreid met de groep mensen die ergens anders als op onze site een ticket hebben aangeschaft en de mensen in het bezit van een vrijkaart.

 

Reserveren noodzakelijk
Omdat we een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, is het nodig dat elke bezoeker (ook onze abonnementhouders) online een reservering maken. Je kunt bij je reservering een keuze maken uit twee dagdelen: ochtend (8:00 tot 12:30 uur) en middag (13:30 uur tot sluitingstijd). In het uur dat het park gesloten is kunnen wij extra hygiëne werkzaamheden verrichten en kunnen onze medewerkers pauzeren.

 

Veiligheid & hygiëne belangrijk
Kinderpretpark Julianatoren doet er natuurlijk alles aan om het bezoek aan Kinderpretpark Julianatoren op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren wij de maatregelen door uit het protocol ‘’Veilig Samen Uit’’. De capaciteit in de attracties zal aangepast worden. Sommige paden zijn eenrichtingswegen geworden. En wij voeren extra hygiëne maatregelen door.

 

Kom met eigen vervoer
Wij verzoeken iedereen nadrukkelijk om niet met het openbaar vervoer te komen maar met een eigen vervoermiddel.

Op deze manier hebben wij er het volste vertrouwen in om onze bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen. We kijken uit naar hun bezoek.