Burgers’ Zoo is weer open!

Koninklijke Burgers’ Zoo heeft de afgelopen periode hard gewerkt om een veilig en verantwoord dagje samen uit weer mogelijk te maken. Overal in en rond het park zijn voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en het is alleen mogelijk om het park te bezoeken met een online (tijds)reservering. Dinsdag 19 mei opende het park weer zijn deuren.

 

 

Sterk beperkt maximum aantal bezoekers

Gezondheid en veiligheid voor mens en dier staan voorop. Daarom is het maximum aantal bezoekers dat Burgers’ Zoo per dag kan bezoeken sterk beperkt. Via een online reserveringssysteem op de website dienen gasten een tijdstip van binnenkomst te reserveren en dit boekingsbewijs aan de controle te tonen.

 

Controle en regulering voor de veiligheid

Met deze werkwijze kan het Arnhemse dierenpark niet alleen het totaal aantal bezoekers op een dag reguleren, maar ook de bezoekers veilig op verschillende tijdstippen het park laten betreden. Op diverse locaties is eenrichtingsverkeer ingesteld en overal in het park geven medewerkers uitleg aan de gasten.

 

Tevreden

Burgers’ Zoo is erg tevreden over het verloop van de eerste dag van de heropening. Zondag 17 mei vond een pre-opening plaats met honderden medewerkers die eveneens succesvol is verlopen.