Fotoreeks Rusland – Pretparken in Sint-Petersburg

Tijdens deze tijden van corona blikken we graag terug op leuke reizen die de afgelopen jaren gemaakt werden. In 2014 trokken Rudy, Hilde, Wim en André er op uit naar Rusland om daar de parkjes te gaan verkennen. De leuke foto’s die ze trokken willen we graag met jullie delen.

 

Na het bezoek aan Moscow trokken ze naar Sint-Petersburg. Maar voor ze daar aankwamen stopten ze nog eerst in Novgorod waar het pretpark Kremlyovskiy Park gelegen is. In Sint-Petersburg zelf bezochten ze heel veel mooie gebouwen en monumenten, maar ook de parkjes mogen we niet vergeten.

Kremlyovskiy Park:

Tijdens de doorreis in 2014 van Moscow naar Sint-Petersburg, stopte Rudy en zijn reisgezellen in het kleinschalig parkje Kremlyovskiy Park gelegen in Novgorod om de lange rit te breken. Dit parkje heeft een achtbaan die de naam Crazy Train draagt.

Park Planet Leta:

Park Planet Leta is gelegen in de Russische stad Sint-Petersburg. Het park heeft 2 rollercoasters waarvan Caterpillar de kleinste is, deze is gebouwd door Sartori Rides en heeft de gekende Big Apple lay-out. De grootste achtbaan heeft de naam Roller Coaster en is gebouwd door D.P.V. Rides, het gaat hier om een achtbaan met de Zyklon / Galaxi lay-out.

Babushkin Park:

Babushkin Park is gelegen in de Russische stad Sint-Petersburg. Tijdens het bezoek van Rudy en André in 2014 stond er 1 achtbaan met Caterpillar Grisha. Dit is een Big Apple achtbaan van de Russische fabrikant Vostok met hoofdkwartier in Sint-Petersburg zelf. Sinds 2018 staat er ook een tweede rollercoaster in het park die de naam Russian Coaster gekregen heeft.

Gagarin Park:

Gagarin Park is een pretpark dat zich bevindt in Sint-Petersburg in Rusland. Het park bevat een achtbaan die de naam Caterpillar draagt. De rollercoaster is gebouwd door de Russische fabrikant Vostok en heeft de gekende Big Apple / Wacky Worm lay-out.