Unieke dronebeelden vanuit de Efteling

Op dit moment is de Efteling tijdelijk gesloten vanwege het coronavirus. Een unieke situatie die sinds 2010 niet meer is voorgekomen omdat de Efteling sindsdien jaarrond open was. Omdat onder andere uit onderzoek* blijkt dat de Efteling als meest populaire dagattractie nu juist ontzettend wordt gemist, maakte het attractiepark drone opnamen waarmee bezoekers een virtueel bezoek kunnen maken. Een mooi initiatief om de Wereld vol Wonderen samen thuis te kunnen beleven. “Traditioneel gezien verwelkomen we tijdens Pasen veel (internationale) bezoekers, maar dit jaar gaat dat helaas niet. Het is heel bijzonder om nu door een lege Efteling te lopen. De betoverend mooie plek die het park nu is met alle bloeiende bloemen en planten, willen we niet voor onszelf houden”, vertelt Algemeen Directeur Fons Jurgens.
 
 
Om met Pasen voor iedereen tóch een parkbezoek mogelijk te maken, deelt de Efteling een indrukwekkende dronevideo en verschillende foto’s. De dronevideo laat iconen als Langnek en De Draak zien, de echte thrill rides als Python en Baron 1898, maar gaat ook langs de oosterse sferen van Fata Morgana. Dat de lente goed de ruimte krijgt, is goed te zien in de beelden. Er staan onder andere 100.000 tulpen en 30.000 voorjaarsbloemen zoals viooltjes en vergeet-mij-nietjes in bloei.
 
Neem via onderstaande video en foto’s een kijkje in een betoverend, maar stil Efteling-park.

 

 

 

* Hendrik Beerda Brand Consultancy: https://www.hendrikbeerda.nl/brandalchemy-model/dagattracties