Themeparkfreaks vernieuwt website tijdens coronacrisis

Je favoriete website voor al het pretpark-, dierentuin-, waterpark- en kermisnieuws heeft een heuse vernieuwing gekregen! Van de coronacrisis hebben we gebruikgemaakt om de website te reorganiseren, zodat jullie nog beter alle nodige informatie kunnen terugvinden. We delen het resultaat dan ook graag met jullie!

 

Beste lezers, met trots willen we jullie vandaag onze vernieuwde website voorstellen. We hebben van de coronacrisis en de lockdownmaatregelen gebruikgemaakt om onze website te reorganiseren. Concreet hebben we de afgelopen uren, dagen en weken erg hard gewerkt om alle reportages en parkinformatie beter aan jullie te kunnen aanbieden.

 

Wat is er vernieuwd?

Via de nieuwe menu optie “Reportages” krijg je een uitgebreid landenoverzicht te zien dat alle informatie omvat van de parken. Bij het klikken op een land krijg je een overzicht te zien van de belangrijkste pret- en dierenparken. Wanneer je verder doorklikt naar een park, krijg je alle informatie en reportages te zien die wij over dit park geschreven hebben, terwijl vroeger deze informatie overal verspreid stond op onze website.

Zo krijg je in een vingerknip al onze reportages over dit park te zien, denk maar aan de foto’s, sfeerverslagen, attractievideo’s en parkvideo’s. Ook alle andere parkinformatie krijg je meteen te zien, denk maar aan nieuwsberichten, de geschiedenis van het park, uitgeteste attracties, overnachtingen, pretparkboeken, games, het verhaal achter, interviews, abonnementen, Halloween, winterwonderland, pretparknostalgie, in de kijker, vergane glorie, achter de schermen,…

Wij hopen jullie op deze manier nog beter te kunnen voorzien van alle nodige informatie en we nodigen jullie dan ook uit om dit nieuwe overzicht uitvoerig te bekijken.

 

Oproep foto’s en sfeerverslagen:

Als je door al onze prachtige reportages gegaan bent en je bent zelf nog in parken geweest die nog niet op onze website staan, of waarvan we geen recente foto’s beschikbaar hebben, aarzel dan niet om deze door te sturen naar onze redactie op het emailadres team@themeparkfreaks.eu. Via wetransfer.com kan je trouwens heel erg gemakkelijk foto’s doorsturen, zonder tegen limieten aan te lopen die de meeste mailaccounts ingesteld hebben.

Indien je nog sfeerverslagen hebt, of een sfeerverslag wenst te schrijven over een park waar we nog geen sfeerverslag van hebben of waarbij er geen recente sfeerverslagen beschikbaar zijn, dan kan je deze uiteraard ook doorsturen naar het bovenstaande e-mailadres.

 

Met speciale dank aan Jonathan Sansens, Timothy Meersman en Bob Van Dyck voor de verwezenlijking van alle vernieuwingen.