Pirate Party wordt eerste schommelschip van de Benelux met staanplaatsen!

Er is heugelijk nieuws naar buiten gekomen over de attractie Pirate Party. Het gloednieuwe schommelschip voor de Belgische kermissen zal naast de klassieke zitplaatsen ook uitgerust worden met kooien waarin bezoekers kunnen rechtstaan. Het is de eerste keer in de Benelux dat een dergelijke attractie wordt uitgerust met staanplaatsen!

 

De Waalse exploitant Anthony Peeters gaat dit jaar uitpakken met Pirate Party. Het gaat over een schommelschip dat gebouwd wordt door het Tsjechische bedrijf Funlight. Met de aankoop van de nieuwe attractie komt er sinds lange tijd nog eens een schommelschip op de Belgische kermissen terecht.

Maar het wordt niet zomaar een schommelschip want deze wordt uitgerust met staanplaatsen en dit is nog nooit eerder gezien in de Benelux. In Duitsland en Spanje bestaan al wel dergelijke attracties. De attractie wordt momenteel opgebouwd en getest bij de fabriek van Funlight. Het was Anthony Peeters die de foto’s en video’s bezorgde aan Funfair Worldwide. 

 

Pirate Party wordt niet de enige nieuwe attractie van Anthony Peeters. Eerder maakten we ook al bekend dat de Belgische exploitant zal uitpakken met Techno Power. Een thrillride van de Slovaakse fabrikant AK Rides. Anthony Peeters reist momenteel rond met Mini Jones, een kinderlabyrinth.

 

 

Bron: Funfair Worldwide

Foto’s: Anthony Peeters