Nieuwe achtbaan in opbouw bij Magic Park Land

Bij het Franse pretpark Magic Park Land wordt een nieuwe achtbaan opgebouwd. Deze achtbaan zal de nieuwigheid van dit jaar worden, eens het park weer de deuren mag openen. Het park is gelegen in Ensuès-la-Redonne in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur.

 

Dit jaar opent Magic Park Land met Shark Coaster een nieuwe familiale achtbaan. Deze achtbaan is van het type Double Coaster (MX605), gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De achtbaan zal al toegankelijk zijn voor kinderen vanaf 90 cm onder begeleiding. De lay-out vormt twee helices.

De opbouw

 

Derde achtbaan voor het park

Dit wordt de derde achtbaan voor het park. Men biedt namelijk ook de achtbaan Strom aan, dit is een familieachtbaan van Pinfari en de Spinning Wild Mouse Formula 1, gebouwd door Fabbri. Shark Coaster is de vervanger voor de achtbaan Chenille die onlangs het park verliet.