Nederlandse fabrikant werkt aan nieuwe attractie Aductis

De Nederlandse fabrikant Mondial is bezig met de bouw van een nieuwe attractie. Het gaat om een gethematiseerde schommel met de naam “Aductis”. Waar deze juist naartoe zal gaan is voorlopig nog niet bekendgemaakt.

 

In Nederland is de fabrikant Mondial momenteel bezig met het maken van een nieuwe thrillride. Het gaat om een grote schommel van het type Mistral. De attractie wordt 35 meter hoog en zal volledig gethematiseerd worden. Aductis wordt de naam van deze attractie. Waar de attractie juist zal komen te staan is nog niet bekendgemaakt. Op de concept arts lijkt het om een park versie te gaan, al zou het ook nog steeds over een mobiele versie kunnen gaan die eventueel kan rondreizen op de kermissen.

 

De Mistral van Mondial kennen we van op de Duitse kermissen. Daar was het de exploitant Köhrmann die met het prototype van de attractie rondreisde onder de naam Artistico. Deze schommel is 46,5 meter hoog, er kunnen 20 personen tegelijkertijd een ritje maken en de attractie werd gebouwd in 2012. Helaas verdween deze eind 2019 naar Saudi-Arabië waar deze nu rondreist met de Britse exploitant Mellors.

 

Bron: Funfair Worldwide