Caneva Aquapark verwelkomt Miss Betty

Caneva Aquapark wordt uitgebreid met een nieuwe attractie. Het waterpark krijgt voor het eerst een mechanische attractie. Het gaat om een kinderattractie van het type Rockin’ Tug van de Italiaanse bouwer Zamperla.

 

CanevaWorld, gelegen naast het Gardameer in Italië investeert fors dit seizoen. Eerder werd al bekend dat het attractiepark van het resort, Movieland Park een volledig nieuwe zone krijgt met drie nieuwe attracties. Maar ook in het naastgelegen waterpark wordt er geïnvesteerd.

Caneva Aquapark zal een Rockin’ Tug attractie verwelkomen. Dit type attractie uit de stal van de Italiaanse bouwer Zamperla is geschikt voor de kleinste bezoekers. De attractie gaat niet alleen heen-en-weer zoals een normaal schommelschip maar draait ondertussen ook nog eens om zijn eigen as.

Met de nieuwe attractie krijgt Caneva Aquapark voor het eerst een mechanische attractie. De nieuwigheid zal Miss Betty gaan heten.


Ondertussen maakt de bouw van drie nieuwe attracties in Movieland Park vorderingen.

Bron en foto’s: CanevaWorld