Golf van vernieuwingen rolt door Center Parcs De Eemhof

Zoals je hier vast al eerder hebt gelezen, is Center Parcs bijna al haar parken aan het vernieuwen. Zo blijven ze de nieuwe standaard zetten in familievakanties, met cottages en activiteiten waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Onze bouwteams en stylisten zijn druk aan het werk in De Eemhof.

 

Bij deze vernieuwingen laten we ons inspireren door de omgeving. Hoe mooier een park in de omringende natuur past, hoe beter. En De Eemhof heeft een bijzondere ligging: tussen het Eemmeer en het Horsterwold, West-Europa’s grootste loofbos. Bovendien heeft De Eemhof wat andere parken niet hebben: een Mediterraans tintje in de vorm van de Market Square.

 

Vernieuwde cottages

Alle elementen uit de omgeving ga je terugzien in de nieuwe styling: speelse elementen in de Comfort cottages, glinsterend blauw en rijke groenschakeringen in Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze VIP cottages. In het meubilair, op de muren en de vloer, en in de decoratie die je zo een gevoel van thuis geeft. Maar ook natuurelementen zoals de vogels uit het bos, komen op een speelse manier terug.

De vernieuwde cottages worden een zalige plek om samen thuis te komen van een dagje watersporten, fietsen, klimmen of cultuur snuiven en shoppen in Amsterdam. De eerste zijn nu al boekbaar!

 

Bekijk de vernieuwde cottages in de Park Primeur video!

 

Nieuwe activiteiten

 

Duo Racer

Goed nieuws voor fans van de Turbo Twister: de Aqua Mundo wordt in de zomer uitgebreid met nóg een superglijbaan, de Duo Racer. Op deze glijbaan zijn spanning en sensatie verzekerd, want je giert met hoge snelheid door de bochten en je kunt tegen elkaar racen! Klaar voor een wedstrijdje?

 

Buitenspeeltuin

Ook kun je in de zomer een nieuwe, grote buitenspeeltuin verwachten. En die is bijzonder! De nieuwe speeltuin heeft namelijk een dierenthema: de bever. Hoe leuk is dat? De kinderen zullen zich er zeker niet vervelen.

 

Nóg meer moois

Als je in een vernieuwde cottage of hotelkamer verblijft, wil je natuurlijk dat de rest van het park daar niet bij achter blijft.

  • In de Action Factory kun je na een grote vernieuwing nóg meer activiteiten doen, in een compleet nieuwe (subtropische) styling. Tipje van de sluier: de bowlingbanen zul je niet meer herkennen!
  • Even shoppen op de Market Square voor een nieuwe outfit? De winkels zelf krijgen ook een nieuw jasje!