Movie Park Germany kondigt haar duurste attractie ooit aan

Het Duitse pretpark Movie Park Germany mag in 2021 maar liefst 25 kaarsjes uitblazen. Deze gebeurtenis zal het park niet onopgemerkt voorbij laten gaan want ter ere van dit jubileum zal Movie Park een nieuwe attractie openen. Deze publiekstrekker zal de duurste investering van het park ooit worden.

 

“Het grootste verjaardagsgeschenk ooit”. Met die woorden omschrijft het park de nieuwe attractie. Op sociale media werd er door het park een video verspreid waar een Marilyn Monroe lookalike een taart met brandende kaarsjes draagt. Terwijl ze vooruit stapt, zingt ze ook een verjaardagsliedje.

Terwijl we steeds meer te zien krijgen van waar deze dame zich precies bevindt krijgen we tussentijds ook beelden te zien van de jongste attracties of vernieuwingen in het park. We zien een doek opgetrokken worden van de attracties Star Trek: Operation Enterprise, Excalibur – Secrets of the Dark Forest, het Paw Petrol themagebied en Area 51 – Top Secret. De tijd lijkt dus rijp te zijn voor de komst van een nieuwe attractie.

Hierna wordt duidelijk dat deze Marilyn Monroe lookalike zich bevindt in een lege overdekte hal. Het gaat allicht over de hal waar voorheen de darkride Ice Age Adventure zich bevond. Deze plek werd in een latere fase nog hergebruikt door het spookhuis Wrong Turn tijdens het jaarlijkse Halloweenevenement.

Wat voor een attractie we precies mogen verwachten, is nog onbekend. In een tekstboodschap heeft het park het over een ‘filmisch familieavontuur’.

 

 

Ook in 2020 mogen bezoekers nog enkele nieuwigheden verwachten. Al vanaf het voorjaar kunnen ouders en kinderen in de PAW Patrol-attractie “Skye’s High Flyer” een ritje maken boven Adventure Bay. Ook wordt hangende achtbaan MP Xpress ondergedompeld in een nieuw thema. De attractie zal namelijk door het leven gaan als Lucky Luke – The Ride. Daarnaast zal er onder de tribune van Studio 7 voor het eerst een interactieve Laser Walkthrough zijn.

 

Bron: Movie Park Germany