Europa-Park stelt seizoensopening tijdelijk uit

Met het oog op de actuele ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus, heeft Europa-Park besloten haar seizoensopening af te gelasten en uit te stellen tot 19 april. Ook Rulantica blijft dicht.

 

Europa-Park, het grootste pretpark van Europa, heeft aangekondigd haar seizoensopening uit te stellen. De datum die voorlopig genoemd wordt, is 19 april. Ook Rulantica, het gloednieuwe waterparadijs van Europa-Park, blijft tot die datum gesloten. Of 19 april effectief gehaald wordt, is wellicht afhankelijk van de overheden en politiek, waar Europa-Park nauw mee in contact staat.

 

De familie Mack zegt dat de beslissing werd gemaakt met pijn in het hart. Voor Europa-Park is de veiligheid en gezondheid van de gasten en medewerkers echter de hoogste prioriteit.

 

Europa-Park benadrukt dat ze klaar zijn om op elk moment opnieuw te openen. Het showprogramma is voorbereid, de attracties staan in de startblokken en de tuinen tonen hun volle pracht. Ze verlangen er nu al naar de eerste bezoekers opnieuw te verwelkomen.

 

Meer corona-updates vind je in onze blog.