Attractie- & Vakantiepark Slagharen neemt maatregelen vóór opening seizoen 2020

De veiligheid en gezondheid van zowel onze gasten als onze medewerkers is onze topprioriteit, en daarom heeft Slagharen vóór de opening van het seizoen 2020 speciale maatregelen getroffen. 

De poort van Attractie- & Vakantiepark Slagharen opent in 2020 later dan initieel gepland. Het openingsweekend stond gepland voor vrijdag 27 maart 2020 en dat wordt nu vrijdag 3 april 2020.  ‘Hierin volgen wij de landelijke adviezen van het RIVM en specifiek de Veiligheidsregio IJssellanden. Vanaf 3 april nemen we ook adequate maatregelen ter preventie van besmetting en verspreiding van het COVID-19 in het Park. We besteden extra aandacht aan hygiëne- en desinfectieprotocollen om een gezond en veilig bezoek te garanderen, en zullen op verschillende locaties posters met hygiënemaatregelen ophangen. De nationale adviezen en richtlijnen blijven we uiteraard ook de komende periode nader volgen’.  

 Informatie over mogelijke extra maatregelen vanaf 3 april volgen later. Specifiek het event Invites wordt al wel afgelast. Invites stond gepland op Paaszondag 12 april 2020. ‘In navolging op de huidige adviezen van het RIVM hebben we besloten dit event te annuleren. Tijdens het event staan meerdere meet & greets met influencers gepland. Het risico dat de overheid op een later moment adviseert dergelijke events ook in april te mijden blijkt een reële situatie. Hiertoe willen wij onze verantwoording nu al nemen’. De organisatie van het event had ook in 2020 wederom een fantastische line-up aan influencers voorgesteld en het event was dit jaar uitgebouwd tot een waar kinderfestival. ‘Wij willen onze partners danken voor de fijne samenwerking in het voortraject en gaan nu alvast nadenken over de nieuwe editie in 2021’.   

 Gasten die tickets hebben voor het attractiepark met geldigheid t/m 2 april 2020 en het event Invites kunnen deze het gehele seizoen gebruiken tot 3 januari 2021, ook in de zomermaanden van 2020. Een andere optie is om het aankoopbedrag terugbetaald te krijgen. Hiervoor dient men o.v.v. Annulering ticket + ordernummer een mail te sturen aan ticketservice@slagharen.com.  

In het geval van een verblijfsreservering die vóór 3 april plaatsvindt, is er een eenmalige optie om het verblijf in 2020 naar een andere datum te verplaatsen. Gasten kunnen contact opnemen met de reserveringsafdeling via info@slagharen.com of +31 (0)523 – 683000.