Universal Studios Hollywood sluit The Walking Death attractie

Het Amerikaanse pretpark Universal Studios Hollywood sluit begin maart haar Walking Death attractie. Deze attractie neemt je mee tussen de zombies uit de gelijkaardige serie. De reden van deze sluiting is het openen van een nieuwe attractie op deze locatie.

 

De Walking Death attractie van Universal Studios Hollywood sluit 4 maart voorgoed. Op de locatie van deze attractie zal een nieuwe walktrough geopend worden. De nieuwe attractie zal in het teken staan van de tekenfilm The Secret Life Of Pets. De naam zal “The Secret Life of Pets: Off the Leash!” worden. Je zult hier doorheen een setting uit de film wandelen, waar animatronics en videomapping gebruikt wordt, maar ook echte acteurs zullen rondlopen.

 

 

The Walking Death opende in 2016 en nam je mee doorheen een walktrough avontuur met scenes uit de bekende serie. Ook hier werd gebuikt gemaakt van animatronics en echte acteurs. Het park liet weten dat het sluiten van deze attractie geen rechtstreeks gevolg is van de komende nieuwigheid, maar dat ze na een evaluatie deze beslissing genomen hebben. Toch zullen de bezoekers de serie niet volledig moeten missen in het park, want tijdens Halloween zal een tijdelijke Walking Death spookhuis gebouwd worden.

 

 

Bron: Attractionsmagazine

Foto: Universal Studios