Nieuwe naam Comics Station bekend

Studio 100 heeft de naam bekendgemaakt van het failliet verklaarde Comics Station Antwerpen. Ondertussen gaan de werkzaamheden door om het park zo vlug mogelijk terug te kunnen openen, echter zal dit toch langer duren dan eerst gedacht.

 

Normaal zou het park tijdens de paasvakantie al terug de deuren openen, maar Studio 100 heeft laten weten dat dit niet het geval zal zijn. De opening zal eerder in het najaar van 2020 plaatsvinden. Dat is toch wel een serieuze vertraging. De vertraging komt er omdat het park toch een serieuze update krijgt.

 

De koele industriële vibe die het park nu heeft moet totaal weg, in de plek komt de meer warme sfeervolle look van de Plopsa parken, ook verdwijnen er meer attracties dan eerst gedacht. Vooral dat zorgt voor een heuse vertraging. Welke attracties er weggaan en welke erbij komen is echter nog een raadsel.

 

De nieuwe naam is wel al bekendgemaakt, het park zal vanaf nu Plopsa Station Antwerpen noemen. De stripfiguren Jommeke, Suske en Wiske en Urbanus blijven al zeker. De thema’s rond de Smurfen en Lucky Luke verdwijnen al zeker en vast. Blijft alleen nog de vraag wat er met de Kiekeboe’s gaat gebeuren. Van de Plopsa figuren worden al zeker Bumba en Maya de bij toegevoegd aan het park.

 

Bron: HLN & Looopings

Foto : Nathan Gevaert