Nieuwe waterbaan geopend in Mondo Verde

De werkzaamheden in het Nederlandse pretpark Mondo Verde  werden afgelopen weekend afgerond. Het Limburgse pretpark kon daardoor de nieuwe Log Flume, in de volksmond ook wel de boomstammetjes genoemd, openen.

 

Fans hebben geduld moeten oefenen, maar Mondo Verde heeft haar nieuwe boomstamattractie geopend.  Mondo Verde kocht de Log Flume in 2013 over van Sprookjesbos Valkenburg. Hierna lag de attractie verschillende jaren opgeslagen in het park. Eind vorig jaar begon men met de bouw van de attractie.

Mondo Verde is eerst grondig aan de slag gegaan met de Log Flume. Zo werd deze volledig gerenoveerd en kreeg de waterbaan een nieuwe kleur. “De saaie grijze kleur maakt plaats voor mooi groen, zodat de baan mooi in de omgeving zal passen,” liet het park eerder al weten.

 

Bron en foto’s: Mondo Verde