L’Escadrille wordt de nieuwe attractie voor Parc Ange Michel

Het Franse pretpark Parc Ange Michel zal ook dit jaar uitpakken met een nieuwe attractie. L’Escadrille wordt een interactieve molen, die toch wel de nodige spanning zal aanbieden. Deze attractie wordt geleverd door het Italiaanse bedrijf Technical Park.

 

Bij Parc Ange Michel zitten ze ook deze winter niet stil, er wordt een nieuwe attractie voorbereid die zal openen op 12 april, wanneer het park weer de deuren opent. De nieuwe attractie wordt L’Escadrille. Dit is een zogenaamde Aerobat attractie gebouwd door Technical Park.

 

 

Bij dit type attractie bepaal je zelf voor een groot deel de rit. De attractie lijkt een beetje op een klassieke Enterprise attractie, maar met dat verschil dat er single seats aan de spaken hangen. Wanneer de attractie omhoog gaat en gaat ronddraaien, kan je zelf door middel van vleugels bepalen of je koprollen maakt, een beetje zoals bij de bekende Sky Fly attracties.

 

Bron en foto: Parc Ange Michel