Le Fleury kondigt nieuwe attractie aan

Het Franse pretpark Le Fleury kondigt haar nieuwe attractie aan voor dit jaar. Deze attractie, die de naam Leonardo krijgt, wordt er eentje voor de jonge bezoekers die toch al van wat pit houden. Het park klopte hiervoor opnieuw aan bij EOS Rides.

 

Bij het Franse pretpark Le Fleury opent men elk jaar wel nieuwigheden, zo ook dit jaar. Met Leonardo opent het park opnieuw een attractie voor haar jonge bezoekers. Met Leonardo komt er een draaimolen bij die tevens op en neer beweegt. Maar de inzittenden kunnen ook de gondels doen uitslaan, waardoor er toch wat pit in de rit zit.

 

 

Voor deze nieuwe attractie deed het park opnieuw beroep op de Italiaanse bouwer EOS Rides. Deze bouwer stond ook al in voor van de attracties Les Chopes D’Egill en Le Marteau de Thor.  Verder lekte via RCDB.com al uit dat het park ook de oude Zierer Tivoli Small achtbaan Karavanen opkocht uit het Deens pretpark Tivoli Gardens.

 

Bron en foto: Le Fleury