Kermis van Geraardsbergen pakt uit met de première van de Techno Power

De Winterfoor van Geraardsbergen vindt dit jaar plaats van 22 februari 2020 tot en met 4 maart 2020. Er komen 54 kraampjes naar de stad waaronder 12 van het type grootvermaak. De attracties worden opgesteld op de Grote Markt, het Stationsplein, de Vesten en de Sasweg. Blikvanger dit jaar is de première van de Techno Power.

 

Dit jaar kan Geraardsbergen groots uitpakken want het heeft zowaar een heuse primeur weten te strikken! Het is de Techno Power van Steve Stappers die voor het eerst haar rondjes in België zal draaien. Het gaat om een Remix attractie ontworpen door de Britse fabrikant Tivoli. Een dergelijke attractie reisde nog niet rond op de Belgische kermissen, een uitstekende aankoop dus.

 

Andere interessante attracties zijn Smashing Jump “Flying Jump” van Alain Hendrickx, de Afterburner “G-Force” van Dotremoment en de Roll Over “Shaker” van Trantillo/Zeppieri. Ook de Tripride “Extreme” van Wesley Legrain is van de partij net zoals de Bidule “Mambo” van Stief Hendrickx en de Monster 3 “Polyp” van Pailhe/Dortremont. De volledige attractielijst kan u hieronder terugvinden.

Attractielijst van het grootvermaak:

Big Apple – Ropers, Jerry (Kiddy Coaster)

Formule 1 – Hogie & Son (Autoscooter / Botsauto’s)

Extreme – Legrain Wesley (Tripride)

Flying Jump – Hendrickx Alain (Smashing Jump)

Freddy’s Spookhuis – Audiart Douglas (Loopspookhuis)

G-Force – Dotremoment (Afterburner)

Kirstal Palace – Audiart Douglas (Spiegeldoolhof)

Mambo – Hendrickx Stief (Bidule)

Motion Simulator 7D – De Bruyne Victor (Simulator)

New Generation – Ropers Karel (Funhouse)

Polyp – Pailhe/Dortremont (Polyp / Monster 3)

Shaker – Trantillo/Zeppieri (Roll Over)

Techno Power – Stappers Steve (Remix) PREMIÈRE

 

 

Bron + foto’s: Kermisland