Nieuwe thrillride Techno Power kent première in Geraardsbergen

Alweer een nieuwe attractie voor de Belgische kermissen. De exploitant Steve Stappers heeft een Remix gekocht van de Britse fabrikant Tivoli. De attractie werd overgekocht van een Franse exploitant. De première staat gepland voor de Winterfoor van Geraardsbergen.

 

De Belgische exploitant Steve Stappers heeft een nieuwe attractie aangekocht. Het gaat om een Remix van de Britse exploitant Tivoli. De thrillride is gedoopt tot Techno Power en reisde voordien rond met de Franse exploitant Wittig. Onderstaande video geeft je een goed beeld van hoe de attractie eruit ziet. De beelden werden vorig jaar genomen tijdens de kermis van Mulhouse.

 

De première zal binnenkort al plaatsvinden tijdens de Winterfoor van Geraardsbergen en niet tijdens de Carnavalskermis van Sint-Truiden zoals eerder gecommuniceerd werd. Deze loopt van 22 februari tot 4 maart 2020. Steve Stappers kennen we van de Extazy-attractie. Dit is een attractie van het type Flipper, gebouwd door Huss. Stappers kocht deze in 2013. De attractie kwam toen eveneens uit Frankrijk.

 

 

Bronnen: Kermisland, funfairworldwide

Foto: Philippe Ameye‎ (Kermis Plezier)