Karls Erlebnis-Dorf Elstal opent indoorgebied met meerdere attracties

Op 31 januari opende het Duitse park Karls Erlebnis-Dorf Elstal een nieuwe indoor-zone met Marmeladen-Land. In dit gebied staat alles in het teken van de confituur. Je kunt er twee nieuwe attracties en een freakshake bar ontdekken.

 

Karls Erlebnis-Dorf Elstal opende op 31 januari 2020 feestelijk haar nieuwe indoor-gebied Marmeladen-Land. Dit is het tweede indoorgebied dat het park opende, want in 2019 opende men al Gummibeerchenland. Zo kan het park opnieuw twee nieuwe attracties aanbieden aan de bezoekers, die ook op dagen met minder goed weer toegankelijk blijven.

Marmeladen-Land is een gebied dat in het teken staat van de confituur. Dit is meteen een knipoog naar het verleden van het park, want alles begon met een aardbeienboerderij. In het nieuwe gebied kunnen de bezoekers twee nieuwe attracties ontdekken. De eerste is Gläser-Karussell, een kleine theekopjesmolen van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group.

 

 

De tweede, iets uitdagendere attractie is Fliegende Kaffeetafel, waarbij men aanschuift aan een ontbijttafel, maar de bank waarop je zit begint plots rond te draaien. Deze attractie werd door hetzelfde bedrijf geleverd en is van het type World Trip.

Verder kan je in het gebied ook genieten van een lekkere freakshake bij de Dahlis Freak-Bar. Het gebied fungeert ook als toegangsgebied tot het park, waardoor hier ook een balie gebouwd werd en lockers zijn voorzien voor het opbergen van je spullen.

 

 Bron en foto’s: Karls Erlebnis-Dorf